Skip to content

Veleučilište Velika Gorica sa veseljem ponovno kreće u organizaciju V. optometrijske konferencije srednje i jugoistočne Europe. Kako bi uspjeli u svom nastojanju daljnjeg jačanja ovog značajnog optometrijskog skupa pozivamo Vas da sudjelujete u realizaciji našeg cilja uz obostranu korist.

Teme konferencije:

  • Refrakcija i binokularni vid
  • Novi aspekti u kontaktnim lećama
  • Klinička optometrija
  • Suradnja između optičara, optometrista i oftalmologa

Radionice:

Niz radionica kliničkih vještina, od kojih će neke biti podržane od strane glavnih sponzora.

Više na: https://occsee.hr/hr/

EAOO Poznań 2023

Registration

EAOO Academy Hour

December 20th 18:30 CET

“Out of the Box – Ophthalmic Optics in Transition”

https://videoconf-colibri.zoom.us/j/6094618865

1. studentska konferencija optometrije “dr. Božo Vojniković”

S veseljem vas obavještavamo da Veleučilište Velika Gorica u suradnji sa Studentskim zborom Veleučilišta Velika Gorica i Hrvatskom udrugom optometrista organizira 1. studentsku konferenciju optometrije „dr. Božo Vojniković“  koja će se održati 12. studenog 2022. godine na Veleučilištu Velika Gorica.

Na ovaj način želi se odati počast dr. Boži Vojnikoviću, dugogodišnjem predavaču i prvom pročelniku studija Očna optika, koji je na Veleučilištu Velika Gorica osnovan 2007. godine.
U trenutku kada su rijetki vjerovali u uspjeh studija Očne optike, profesor Vojniković preuzeo je njegovo vođenje i s upravom Veleučilišta preuzeo i svu odgovornost koja je išla s ustrojem novog studijskog programa. Za sve što je učinio za Veleučilište Velika Gorica, studenti i djelatnici Veleučilišta bit će mu zauvijek zahvalni. Kako bi svoju zahvalnost dokazali, studentska konferencija nosi njegovo ime.

Sudionici konferencije biti će diplomirani studenti studija Očna optika koji će svojim budućim kolegama prezentirati svoje radove i time prenijeti svoja znanja i vještine.